Karfiolový šalát s reďkovkami
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
karfiol
soľ
1
KL
ocot
10
g
reďkovka
petržlenová vňať
citrónová šťava
100
g
majonéza
1
konzerva
hrášok
postup
1.
Karfiol vložíme do osolenej a okyslenej vlažnej vody na 30 minút, aby z neho vyšiel hmyz.
2.
Vyberieme, necháme odkvapkať a jemne rozoberieme.
3.
Reďkovky nakrájame na tenké plátky a pridáme ku karfiolu. Prisypeme najemno nasekanú petržlenovú vňať a hrášok.
4.
Pridáme citrónovú šťavu, majonézu a ozdobíme zvyšnými reďkovkami. Vložíme do chladničky uležať.
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.