FOTORECEPT: Zapekaný karfiol s kyslou kapustou
3
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
karfiol
3
ks
mrkva
1
ks
cibuľa
300
g
kyslá kapusta
1
PL
olivový olej
4
ks
vajce
rozmarín
soľ
mleté čierne korenie
bazalka
postup
1.
Karfiol povaríme približne 5 minút vo vriacej vode. Potom ho vyberieme a v tej istej vode uvaríme mrkvu.
2.
Zeleninu vložíme do zapekacej misy, polejeme trochou oleja a osolíme, okoreníme.
3.
Na vrch pridáme nakrájanú cibuľu a kyslú kapustu.
4.
Dáme na približne 20 minút do rozohriatej rúry na 220 stupňov.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.