FOTORECEPT: Rebarborový koláč
15
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
Cesto
200
g
práškový cukor
200
g
hladká múka
250
g
polohrubá múka
4
ks
vaječný žĺtok
1
ks
Hera
1
balíček
kypriaci prášok do pečiva
Plnka
1/2
kg
rebarbora
kryštálový cukor
2
balíčky
vanilkový cukor
Posypka
120
g
maslo alebo hera
1
hrnček
hladká múka
3/4
hrnček
kryštálový cukor
postup
1.
Suroviny na cesto si zmiešame, hera by mala byť zmäknutá bude sa vám lepšie robiť cesto. Cesto dáme na chvíľu schladiť do chladničky.
3.
Cesto by sa malo rozvalkať a preložiť na vymastený a múkou vysypaný plech alebo priamo na plechu cesto porozťahovať.
4.
Rebarboru vysypeme na cesto a posypeme kryštálovým a vanilkovým cukrom.
5.
Urobíme si drobenku. Ja som si maslo najprv roztopila ale nemusíte robí sa dobre aj keď maslo spojíte z múkou a cukrom.
6.
Drobenku vysypeme na vrch. a dáme piecť asi na 10 minút na 180 stupňov.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.