Pečená bravčovina
4
porcie
55
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
bravčové stehno
1
ks
cibuľa
5
strúčikov
cesnaku
1
PL
mletá rasca
1/2
KL
mleté čierne korenie
1/2
KL
soľ
1
kocka
bujónu
postup
Bravčové stehno umyjeme a dobre osušíme. Dáme do pekáča a zo všetkých strán osolíme,potrieme rascou a mletým čiernym korením. Pridáme na kolieska nakrájanú cibuľu a celé strúčiky cesnaku. Podlejeme vodou a pečieme asi 45 minút.Podľa potreby podlievame vodou a mäso obraciame. Podávame krájané s červenou kapustou a zemiakovou kašou.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
ik777
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.