Anglická teľacia pečeň
4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
700
g
teľacia pečeň
150
g
slanina
podľa chuti
mleté čierne korenie
20
g
hladká múka
30
g
maslo
postup
Plátky prerastenej slaniny opražíme a odložíme na teplé miesto. Odblanenú pečeň pokrájame na rezne hrubé asi 1 cm, okoreníme mletým čiernym korením, trocha obalíme múkou a vyprážame na omastku zo slaniny. Do šťavy pridáme maslo, zaprášime ju múkou, trocha povaríme a nalejeme na pečeň. Počas prípravy pečeň nesolíme, pretože osolená by stvrdla. Pečeň si každý osolí sám podľa chuti.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.