Pridať recept

Hubový paprikáš

ingrediencie

500 g
čerstvé huby
1 ks
cibuľa
trochu
mleté čierne korenie
trochu
soľ
trochu
mletá červená paprika
40 g
maslo
20 g
hladká múka
2 dl
sladká smotana
2 ks
žĺtok

postup

1.
Posekanú cibuľu opražíme na masle, pridáme pokrájané huby, soľ, mletú červenú papriku.
 
2.
Zmes udusíme, dochutíme mletým čiernym korením a zalejeme smotanou, v ktorej sme rozhabarkovali žĺtky a múku.
3.
Len čo paprikáš zovrie, odstavíme ho. Podávame s haluškami, knedľou alebo chlebom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Perkelt a paprikáš: Poznáte rozdiel? Tajomstvo spočíva v jednej surovine, ktorá im dodá tú správnu chuť
Perkelt a paprikáš: Poznáte rozdiel? Tajomstvo spočíva v jednej surovine, ktorá im dodá tú správnu chuť
Perkelt i paprikáš majú veľmi podobný základ, ktorý pochádza z krajiny výnimočne chutnej papriky...
TOP
Najlepší výber: 40 receptov na prípravu bravčového karé. A nie sú to rezne!
Už hľadať nemusíte, toto je najlepší výber! 40 chutných receptov na prípravu bravčového karé
Inšpirujte sa našim výberom najchutnejších spôsobov, ako pripraviť bravčové karé.
Výborné jedlá z jedného hrnca
Varte rýchlo, ľahko a chutne! Toto sú najlepšie recepty z jedného hrnca
„Eintopfy“ patria k najvďačnejším receptom. Šetria vám totiž čas i prácu, navyše vďaka kombinácii...