Mäsová zmes v alobale
nízka
náročnosť
ingrediencie
50
g
párky
50
g
prerastená slanina
500
g
bravčové stehno
100
g
paprikové párky
1
ks
paprika
2
ks
cibuľa
2
ks
paradajka
100
ml
biele víno
sladká mletá paprika
soľ
postup
1.
Pokrájame bravčové mäso, slaninu, párky a klobásu a dáme do misy spolu s pokrájanou cibuľou, paradajkami a papriky. Dobre osolíme, ochutíme mletou paprikou a pokvapkáme vínom. Zmes dôkladne premiešame a rozdelíme na štvorce alobalu.
2.
Uzavrieme alobal a balíčky dáme piecť na mriežku nad žeravé uhlie. Budeme balíčky piecť približne pol hodinu. Môžeme servírovať napríklad so zeleninovým šalátom.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.