Bravčové plátky na víne
3
porcie
40
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
400
g
bravčové mäso
100
ml
suché biele víno
1
PL
hladká múka
1
strúčik
cesnaku
20
ml
olej
štipiek
soľ
štipiek
korenie
postup
1.
Bravčové rezne preklepeme, posypeme z oboch strán soľou a korením a hladkou múkou.
2.
Na panvici rozpálime olej a mäso na ňom z oboch strán opražíme. Potom podlejeme vínom a pridáme prelisovaný cesnak. Dusíme, kým nie je mäso mäkké. Podľa potreby dolejeme vodu.
3.
Podávame s čerstvou zeleninou, plátky na tanieri ešte polejeme vínovou omáčkou.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.