FOTORECEPT: Vynikajúci ryžový šalát
4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1/2
ks
ľadový šalát
1/2
ks
šalátová uhorka
4
ks
rajčina
4
ks
cherry paradajky
1/2
ks
cibuľa
2
ks
paprika
1
hrnček
ryža
2
PL
uhorková šťava
1
PL
tatárska omáčka
1
KL
bazalka
1
KL
provensálske bylinky
soľ
postup
1.
Cibuľu, papriku, rajčiny, šalát a uhorku nakrájame a vložíme do misy.
3.
Uvaríme ryžu: Jeden hrnček ryže zalejeme dvoma hrnčekmi vody. Keď voda začne vrieť, zjemníme teplotu na minimum a pod uzavretou pokrievkou varíme, kým sa voda nevyparí. Nemiešame!
4.
Vychladenú ryžu potom pridáme k zelenine a premiešame.
5.
Pridáme tatársku omáčku a šťavu z uhoriek.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.