Kuracie prsia s čili zmesou
4
porcie
35
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
kuracie prsia
2
ČL
cesnaková pasta
2
ČL
grilovacie korenie
3
PL
papriková pasta
300
ml
sterilizované lečo
220
ml
sterilizované šampiňóny
1
ČL
sladká čili omáčka
2
PL
ostrý kečup
podľa chuti
soľ
trochu
olej
postup
Mäso si nakrájame na rezančeky dáme do misky. Pridáme 1 PL oleja, grilovacie korenie, 1 čajovú lyžičku cesnakovej pasty (alebo prelisovaný strúčik cesnaku) a necháme marinovať aspoň 1 hodinku. Do hrnca si nalejeme 3 PL oleja, pridáme marinované mäsko, 1 čajovú lyžičku chilli omáčky (alebo pokrájanú feferónku), 1 čajovú lyžičku cesnakovej pasty (alebo prelisovaný cesnak), 3 PL lyžice paprikovej pasty a všetko spolu dobre premiešame a orestujeme. Zalejeme vodou, osolíme a mäsko dusíme do mäkka. Potom pridáme lečo, precedené sterilizované šampiňóny a 2 PL kečupu. Ešte chvíľku povaríme a podávame.
Tip : Kto nemá rád pikantné, alebo má malé detičky výborné to je aj bez chilli. Dobrú chuť :-)))
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
diabambulka
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.