FOTORECEPT: Hŕstková polievka
7
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
hrste
lúpaná šošovica
2
hrste
hrach
2
hrste
krúpy
1
ks
petržlen
2
ks
mrkva
1
ks
cibuľa
1
ks
cesnaku
soľ
mleté čierne korenie
vegeta
postup
1.
Šošovicu a hrach 1x premyjeme a zalejeme vodou. Dáme uvariť do polomäkka.
2.
Petržlen, zemiaky, mrkvu a cesnak nakrájame na malé kúsky.
4.
Osolíme (1-2 PL soli) a okoreníme (cca 1KL čierne korenie, 1 KL vegeta). Všetko varíme, pokým bude zeleninka a strukoviny mäkké.
5.
Vo vedľajšom hrnci, v osolenej vode si uvaríme krúpy. Pridáme do polievky podľa chuti.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.