Fazuľová polievka s údeným rebierkom
45
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
bravčové údené rebierko
150
g
fazuľa
2
PL
hladká múka
200
g
mrazená zelenina
olej
soľ
1
ks
cibuľa
petržlenová vňať
postup
1.
Umytú, deň vopred namočenú fazuľu uvaríme domäkka spolu s rebierkami. Tesne pred dovarením pridáme mrazenú zeleninu, posolíme a uvaríme ju do mäkka.
2.
Na oleji opražíme postrúhanú cibuľu, ku ktorej pridáme múku a za stáleho miešania popražíme a zalejeme studenou vodou. Takto spracovanú zápražku vlejeme do polievky, premiešame a pri miernej teplote povaríme ešte 10 minút. Na záver pridáme do polievky posekanú vňať.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.