Srnčie ragú
stredná
náročnosť
ingrediencie
1/2
kg
srnčie mäso
40
g
masť
1
ks
cibuľa
60
g
koreňová zelenina
20
g
údená slanina
1
PL
horčica
2
dl
mlieko
40
g
hladká múka
trochu
mleté čierne korenie
podľa chuti
soľ
trochu
voda
postup
1.
Postrúhanú očistenú zeleninu a cibuľu opražíme na masti. Pridáme pokrájané mäso, posolíme, okoreníme, podlejeme vodou a dusíme.
2.
Keď je mäso mäkké, šťavu zahustíme mliekom, v ktorom sme rozmiešali múku, pridáme horčicu a povaríme.
3.
Nakoniec pridáme pokrájanú rozškvarenú slaninu. Podávame s knedľou alebo cestovinou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.