Srnčie rezne na víne
stredná
náročnosť
ingrediencie
1/2
kg
srnčie mäso
80
g
masť
30
g
cibuľa
podľa chuti
soľ
trochu
voda
trochu
mleté čierne korenie
15
g
hladká múka
1
dl
červené víno
postup
1.
Mäso umyjeme a pokrájame na rezne, ktoré naklepeme, okoreníme a opečieme na masti.
2.
Na zvyšku masti opražíme nadrobno posekanú cibuľu, pridáme rezne, posolíme, podlejeme vodou a dusíme.
3.
Mäkké zaprášime múkou a povaríme. Nakoniec prilejeme víno a necháme prejsť varom.
4.
Podávame s dusenou ryžou alebo varenou cestovinou.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.