FOTORECEPT: Jablkový koláč z ovsených vločiek a tofu
stredná
náročnosť
ingrediencie
Cesto
200
g
mleté ovsené vločky
1
ks
vajce
2
PL
med
200
g
biele tofu
100
ml
sójové mlieko
1
KL
perníkové korenie
1
KL
kypriaci prášok do perníka
1
ks
banán
Plnka
3
ks
jablko
1
KL
mletá škorica
nasekané vlašské orechy na ozdobu
postup
1.
Jablká očístíme a postrúhame nahrubo.
2.
Tofu syr rozmixujeme so sójovým mliekom. Pridáme vajce, med, perníkové korenie a nakoniec mleté ovsené vločky s kypriacim práškom.
4.
Okrúhlu formu s priemierom 20 cm vymažeme tukom a vysypeme vločkami. Cesto do nej rovnomerne rozotrieme. Na cesto uložíme na kolieska nakrájaný banán.
5.
Jablká zmiešame so škoricou a uložíme ich na cesto s banánom. Vrch posypeme nasekanými orechami.
6.
Pečieme pri teplote 180 stupňov cca 40 minút podľa typu rúry.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.