Chrumkavé kuracie stehná so šalviou
4
porcie
50
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
8
ks
kuracie stehno
Marináda
125
ml
biele víno
4
PL
biely vínny ocot
1
ks
cibuľa
5
vetvičiek
šalvia
trochu
olej na potretie
postup
1.
Šalviu umyjeme, necháme odkvapkať a potom ju nadrobno nasekáme. Kuracie stehná umyjeme, osušíme a trošku nasekanej šalvie im vsunieme pod kožu.
2.
V miske si zmiešame šalviu, víno, ocot a nadrobno nakrájanú cibuľu. Do pripravenej marinády vložíme na noc kuracie stehná a necháme ich odpočívať.
3.
Na druhý deň ich vyberieme z marinády, necháme trochu odkvapkať, uložíme na plech vymastený olejom a dáme piecť do vyhriatej rúry.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.