Kuracie placky zo srdiečok
4
porcie
65
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
kuracie srdcia
200
g
kuracia pečeň
100
g
maslo
1
štipka
soľ
4
ks
vajce
2
ks
cibuľa
1
štipka
mleté čierne korenie
2
PL
nasekaná petržlenová vňať
trochu
strúhanka
postup
1.
Srdcia a pečene umyjeme, srdcia uvaríme v slanej vode domäkka a pečeň opražíme v panvici na rozpálenom oleji.
2.
V miske zmiešame na kocky nakrájané maslo, žĺtky, nadrobno nakrájanú cibuľu, soľ, korenie a nasekanú vňať. Primiešame pomleté srdcia aj pečeň, strúhanku a sneh vyšľahaný z bielkov.
3.
Vymiešanú zmes necháme chvíľu stuhnúť v chladničke, potom z nej formujeme placky, ktoré naukladáme vedľa seba na plech vystlaný papierom na pečenie a upečieme do chrumkava.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.