Hovädzie plátky na pive
4
porcie
95
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
800
g
hovädzie mäso
3
ks
cibuľa
5
PL
olej
Marináda
300
ml
svetlé pivo
1
PL
citrónová šťava
1
PL
soľ
2
strúčiky
cesnaku
1
štipka
mleté čierne korenie
1
štipka
sušená bazalka
1
štipka
mletý zázvor
postup
1.
V miske si zmiešame svetlé pivo, citrónovú šťavu, soľ, prelisovaný cesnak, korenie, sušenú bazalku a zázvor. Mäso umyjeme, osušíme, nakrájame na plátky a naložíme do marinády. Na noc ho necháme marinovať v chladničke.
2.
Na druhý deň mäso opečieme v panvici na rozpálenom oleji, preložíme do pekáča, zasypeme na štvrtky nakrájanou cibuľou, zalejeme marinádou a vložíme piecť do vyhriatej rúry.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.