Hovädzí chvost v polievke
5
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
hovädzí chvost
40
g
maslo
100
g
koreňová zelenina
1
ks
cibuľa
1
ks
bobkový list
1
ks
nové korenie
4
ks
celé čierne korenie
štipiek
tymian soľ
postup
1.
Hovädzí chvost očistíme, rozsekáme na kúsky a osolíme. Na rozohriatom masle opražíme pokrájanú cibuľu, zeleninu, celé a nové korenie, bobkový list a tymián.
2.
Do tohto základu vložíme chvost, podlejeme vodou a udusíme do mäkka. Mäkký chvost vyberieme na tanier, šťavu z mäsa rozriedime potrebným množstvom horúcej vody, povaríme a zalejeme chvost.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.