Kávové bonbóny v bielej čokoláde
4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
PL
kávový likér
350
g
horká čokoláda
3
PL
smotana na šľahanie
250
g
biela čokoláda
50
g
tmavá čokoláda
postup
1.
V miske vo vodnom kúpeli necháme roztopiť 225 g horkej rozlámanej čokolády. Primiešame kávový likér a šľahačku. Zmes necháme vychladnúť, potom ju vyšľaháme a vložíme aspoň na 4 hodiny do chladničky.
2.
Potom z hmoty tvarujeme rukami guľky, ktoré vložíme opäť do chladničky. Medzitým si vo vodnom kúpeli roztopíme bielu a zvyšok horkej čokolády.
3.
Guľky namočíme najskôr do bielej čokolády a potom ich pokvapkáme tmavou čokoládou. Uložíme ich na papier na pečenie alebo rovno do košíčkov a vložíme stuhnúť do chladničky.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.