Roláda z hovädzieho mäsa
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
hovädzie stehno
1
ks
sardela
20
g
maslo
100
g
slanina
3
ks
vajce
1
ks
cibuľa
2
ks
kyslá uhorka
100
g
masť
podľa chuti
horčica, mleté čierne korenie, soľ, petržlenová vňať
postup
1.
Veľký plát stehna naklepeme, potrieme horčicou vymiešanou so sardelkou a maslom. Na to poukladáme plátky slaniny. Na zvyšku slaniny speníme cibuľu pokrájanú nadrobno, primiešame vajcia, pokrájané kyslé uhorky a trochu podusíme.
2.
Nakoniec zmes okoreníme posekanou vňaťou, mletým korením a posolíme. Zmes natrieme na pláty slaniny, mäso zvinieme a previažeme niťou. Roládu najprv opečieme na rozpálenej masti a potom ju podlejeme a udusíme do mäkka v rúre. Podávame s opečenými zemiakmi.
Podobné recepty
Nikdy ju nedávajte do vývaru! Zmení chuť, farbu a nebude ani lepší. Aj napriek tomu ju mnoho ľudí používa
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.