Jahňacie kotlety s červeným vínom
4
porcie
165
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
1,2
kg
jahňacie kotlety
100
g
mrkva
100
g
zeler
200
ml
červené víno
200
g
paradajkový pretlak
trochu
kurací vývar
50
g
maslo
1
štipka
tymian
postup
1.
Jahňacie kotlety dochutíme soľou, korením a prudko opečieme na oleji. Pridáme nadrobno nakrájanú mrkvu, zeler, paradajkový pretlak, tymián a červené víno. Na miernom ohni mäso dusíme domäkka.
2.
Po udusení mäso vyberieme, šťavu scedíme, vrátime naspäť mäso a pridáme do nej maslo, aby zjemnilo chuť. Podávame so zeleninovým šalátom alebo zemiakovou kašou.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.