FOTORECEPT: Pohánkové cestoviny s tofu omáčkou a sladkou cibuľou
2
porcie
stredná
náročnosť
ingrediencie
250
g
pohankové cestoviny
Omáčka
300
g
biele tofu
5
PL
studená voda
3
strúčiky
cesnaku
1/2
KL
soľ
1
ks
citrón
2
ks
cibuľa
1
KL
med
postup
1.
Cestoviny uvaríme podľa návodu do mäkka.
2.
Tofu rozmixujeme s vodou, citrónovou šťavou, pretlačeným cesnakom a soľou dohladka.
3.
Podľa potreby pridáme vodu, ak chceme mať omáčku redšiu.
4.
Cibuľu nakrájame na mesiačiky a na troche oleja osmažíme dozlatista. Pred dokončením pridáme k cibuli med a ešte chvíľu smažíme.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.