FOTORECEPT: Tvarohovo kávová zmrzlina
10
porcií
10
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
jemný tvaroh
250
ml
smotana na šľahanie
150
ml
silná nesca
2
PL
cukor hnedý
postup
1.
uvaríme si silnú nescu a osladíme ju hnedým cukrom... jemný tvaroh rozmixujem a opatrne zašľaháme vlažnú kávu, na záver pridáme vyšľahanú šľahačku
3.
po jednej hodine vyberieme a ponorným mixérom premixujeme, po hodine znovu zopakujeme
4.
takto vyzerá zmrzlina po troch hodinách a je pripravená ku konzumácii
5.
ak sa vám nechce mixovať dajte zmes do vhodnej nádoby a nechajte zmraziť, pred použitím je dobré nechať nádobu mimo mrazáku aby zmrzlina trochu povolila, lepšie sa bude naberať
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
evauhlik
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.