FOTORECEPT: Cestovinový kalerábovo-mrkvový šalát
2
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
kaleráb
150
g
mrkva
100
g
kukuričné špagety
3
PL
tatárska omáčka
1/2
KL
zaziky korenia
soľ
postup
2.
Kelráb a mrkvu nastrúhame a spolu s uvarenými cestovinami premiešame.
3.
Na záver pridáme 1/2 KL zaziky korenia, tatársku omáčku a soľ podľa chuti.
4.
Dáme do chladničky minimálne na pol hodinu odležať. Dobrú chuť!
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.