Jahodové želé s kúskami rebarbory
4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
jahoda
100
g
rebarbora
150
g
kryštálový cukor
100
ml
jahodová šťava
6
ks
plátok želatíny
postup
1.
Rebarboru a jahody očistíme, umyjeme a nakrájame na menšie kúsky. Ovocie dáme do hrnca spolu s cukrom a jahodovou šťavou. Zmes varíme približne 4 minúty a potom primiešame želatínu pripravenú podľa návodu na obale.
2.
Ovocnú zmes vylejeme do misiek alebo na plech, necháme ju trochu vychladnúť a dáme stuhnúť do chladničky.
Podobné recepty
Od detstva mám blok, keď vidím rascovú polievku s vajíčkom, hovorí šéfkuchár Martin Novák otvorene. Rád má však túto klasiku (rozhovor)
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.