Zmrzlinový dezert Sova
4
porcie
15
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
Big Milk Trio Caribiana
čerstvé čučoriedky
1
ks
nugátová oblátka
1
ks
jahoda
čerstvá mäta
postup
1.
Kopček čokoládovej zmrzliny z jednej strany zarovnajte a oválnou stranou posaďte na tanier.
2.
Takto vytvorte kopček kokosovej zmrzliny a plochou stranou posaďte na čokoládový kopček.
3.
Vykrojte dva veľké trojuholníky z nugátovej oblátky – krídla. Umiestnite ich po stranách.
4.
Prekrojením čučoriedky vytvoríte oči. Nad oči umiestnite malé listy mäty.
5.
Z nugátovej oblátky vykrojte tri malé trojuholníky. Dva z nich umiestnite nad oči a sove tak pristrojíte uši a posledný použite ako zobák, umiestnením medzi oči.
6.
Prekrojte jahodu pozdĺžne na polovicu. Umiestnite ich k zmrzline tak, aby vznikli nožičky.
7.
Dekorujte dezert mätou.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.