Papriková nátierka
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
kg
červená paprika
1
kg
zelená paprika
1/2
kg
mrkva
1
kg
cibuľa
6
ks
cesnaku
10
ks
feferónka
2
dl
ocot
130
g
cukor
130
g
soľ
2
PL
horčica
2
PL
mleté čierne korenie
fľaša oleja
postup
1.
Všetku zeleninu dôkladne umyjeme, očistíme, zomelieme (feferónky celé) a dáme variť. Pridáme cukor, soľ, olej, ocot a hodinu varíme.
2.
Dáme vychladnúť a potom primiešame horčicu a mleté korenie. Naložíme do pohárov a dobre uzavrieme. Papriková nátierka je výborná na chlebíčky s maslom, ale aj ako prídavok do omáčok a do štiav k mäsu.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.