Tradičné plnené vajíčka
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
uvarené vajce natvrdo
40
g
maslo
podľa chuti
soľ
1
KL
horčica
trochu
petržlenová vňať
postup
1.
Vajcia uvarené natvrdo necháme vychladnúť v studenej vode, potom olúpeme a porekrajujeme po dĺžke napoly.
2.
Žĺtky vyberieme, pridáme zmäknuté maslo, horčicu, soľ a spolu vyšľaháme na ľahkú penu.
3.
Naplníme bielky, ozdobíme posekanou petržlenovou vňaťou. Podávame na šalátových listoch ako slávnostné predjedlo alebo studené pohostenie.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.