Sacher bábovka
8
porcií
50
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
200
ml
olej
4
ks
vajce
130
g
krupicový cukor
1
ks
vanilkový cukor
2
ČL
rum
230
g
polohrubá múka
1
ks
kakaový puding
5
PL
mlieko
štipiek
soľ
1
ks
kypriaci prášok
postup
1.
Spolu zmiešame olej,jedno celé vajce, vanilkový cukor a rum. Potom pridáme polohrubú múku zmiešanú spolu s kypriacim práškom, kakaový puding, mlieko a šťipku soli.
2.
Z 3 bielkov vyšľaháme sneh a vmiešame ho do pripraveného cesta. Všetko vylejeme do formy, ktorú vopred vymažeme strúhankou a pomaly pečieme.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.