Treska na masle
2
porcie
15
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
treska
soľ
korenie na ryby
2
PL
hladká múka
maslo
olej
citrón na dochutenie
postup
1.
Tresku umyjeme a z oboch strán osolíme a posypeme korením na ryby. Jemne ju obalíme v hladkej múke.
2.
Na panvici si necháme rozpustiť maslo a pridáme troška oleja a tresku rýchlo opečieme z oboch strán asi po 4 minúty.
3.
Podávame so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.