Špagety s rybou
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
špagety
podľa chuti
soľ
500
g
rybie filé
3
ČL
olivový olej
3
ČL
slnečnicový olej
2
strúčiky
cesnaku
50
ml
biele víno
trochu
citrónová kôra
250
ml
smotana na varenie
trochu
parmezán
trochu
bylinky na ozdobenie
podľa chuti
podravka
postup
1.
Filé z ryby dobre osušíme. Nakrájame na väčšie kúsky. Ochutíme podľa potreby, prelejeme olivovým olejom a posypeme citrónovou kôrou. Pripravené file necháme odstáť približne na 10 minút. Medzi tým si môžeme uvariť špagety.
2.
Po odstáti, rybu popražíme. Pridáme pretlačený cesnak, víno a varíme až dovtedy, kým sa víno nevyparí. Rybie file zalejeme smotanou na varenie. K rybám pridáme uvarené špagety a dobre premiešame. Na záver, špagety posypeme nastrúhaným syrom a taktiež môžeme ozdobiť bylinkou podľa vlastného výberu.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.