Rybacia polievka z hlavy a vnútorností
5
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
rybacie hlavy a vnútorností
120
g
koreňová zelenina
20
g
cibuľa
20
g
masť
20
g
krupicová múka
20
g
krupica
2
dl
mlieko
podľa chuti
soľ,čierne korenie,zelený petržlen
postup
Očistené hlavy a vnútornosti vložíme do vody a varíme.Pokrájanú zeleninu zalejeme vývarom z nich a uvaríme.Z masti,múky a krupice urobíme zápražku,pridáme postrúhanú cibuľu,popražíme,rozriedime vodou,mliekom a spolu so zeleninou povaríme.Osolíme,okoreníme a nakoniec pridáme obraté posekané rybacie mäso a petržlen.Do polievky môžeme pridať opraženú žemľu.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.