Bravčové karé na hubách v tlakovom hrnci
8
porcií
35
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
1
kg
bravčové karé
2
ks
cibuľa
mleté čierne korene
soľ
mletá červená paprika
olivový olej
huby zmes, najlepšie čersvé
postup
1.
Na oleji spením nakrájanú cibuľu. Nakrájané huby najlepšie zmes, pridám k cibuli.
2.
Rezne naklepem, osolím a okorením, krátko popražím na panvici s trochou oleja a pridám k hubám s cibuľou. Dolejem vodu, osolím, pridám červenú mletú papriku.
3.
Tlakový hrniec uzatvorím a dusím 10 - 15 minút. Uvarené mäso vyberiem z hrnca a šťavu zahustím prípadne ešte dochutím. Mäso vrátim do hrnca a je hotové k obedu s ľubovoľnou prílohou...
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.