Rezne z diviny
nízka
náročnosť
ingrediencie
8
ks
rezeň z diviny
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
100
g
rastlinný tuk
1
ks
cibuľa
trochu
múka
postup
1.
Rezne odblaníme, narežeme a vyklepeme. Potom ich osolíme, okoreníme a necháme postať asi 2 hodiny.
2.
Potom rezne namočíme do múky a na rozpálenom oleji opečieme z oboch strán.
3.
Osobitne na tuku speníme cibuľku, potom pridáme opečené rezne,podlievame vodou a dusíme kým nebude mäsko mäkké.
4.
Podávame so zemiakmi a brokolicou.
Podobné recepty
Nikdy ju nedávajte do vývaru! Zmení chuť, farbu a nebude ani lepší. Aj napriek tomu ju mnoho ľudí používa
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.