FOTORECEPT: Horčicová polievka
nízka
náročnosť
ingrediencie
1,5
litre
vývaru z kocky
40
g
hladká múka
30
g
strúhaný syr typu eidam
trochu
olej
1
ks
cibuľa
1
PL
ostrej horčice francúzskej
podľa chuti
čierne mleté korenie
soľ
postup
2.
V hrnci rozohrejeme olej a osmažíme na ňom nadrobno pokrájanú cibuľu. Poprášime ju múkou a pripravíme zlatistú zápražku, ktorú zalejeme vývarom, rozšľaháme a varíme asi 15 minút.
4.
Podávame so strúhaným syrom. Dobrú chuť!:)
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
sylweliee
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.