FOTORECEPT: Francúzske bagety
4
porcie
65
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
múka hladká
1/2
ks
droždie
1/5
liter
vlažná voda
3
KL
morská soľ
postup
2.
Múku preosejeme do misy, pridáme urobený kvások z vody a droždia, pridáme soľ a vypracujeme hladké cesto. Miesime až kým sa v ceste nezačnú vytvárať bublinky.
4.
Po vykysnutí cesto ešte raz premiesime a rozdelíme na 3 ks a vypracujeme 3 valce, necháme kysnúť ešte 15 minút.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.