Omeleta so špargľou a syrom
2
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
zväzok
špargľa
1
ks
paradajka
4
ks
vajce
1
PL
vegeta
50
ml
olivový olej
30
g
syr Feta
postup
1.
Špargľu umyjeme, odstránime z nej tvrdé konce a uvaríme ju vo vriacej vode so štipkou soli. Scedíme a necháme poriadne odkvapkať.
2.
Vajcia rozšľaháme s vegetou a rozmrveným syrom Feta. Na panvicu dáme uvarenú špargľu, nadrobno nakrájanú paradajku a zeleninu zajeme vaječnou zmesou. Omeletu opečieme z oboch strán do zlatista.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.