FOTORECEPT: Zajačia šunka
15
porcií
110
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
60
dkg
zajačie mäso
60
dkg
bravčový bôčik
1
PL
rýchlosoľ
1,5
KL
zeleninové dochucovadlo
1
KL
cukor
1/2
KL
mleté čierne korenie
postup
1.
Zomelieme si 40 dkg z každého mäsa a 20 dkg z každého mäsa nakrájame na kocky. Mäso zmiešame s ostatnými surovinami a dáme na 24 hodín do chladničky.
6.
Výborná chuťovka na silvestrovský večer Dobrú chuť
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
plotas
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.