Slede na bylinkovom masle
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
sleď
4
PL
citrónová šťava
trochu
soľ
100
g
bylinkové maslo
trochu
múka hladká
postup
1.
Slede kúpime vykostené alebo ich vykostíme samy doma. Dôkladne ich umyjeme a osušíme, pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme vsiaknuť asi 15 minút.
2.
Zvnútra i zvonka osolíme. Polovicu bylinkového masla zohrejeme a potrieme ním slede zvonka i zvnútra, poprášime múkou a grilujeme. Po 5 až 7 minútach obraciame. Pred podávaním polejeme zbytkom bylinkového masla.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.