Labužnícky rezeň
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
ks
bravčový rezeň
2
PL
sójová omáčka
1
PL
sherry
trochu
korenie
1
štipka
soľ
1
PL
olej
1
ks
slanina
4
PL
biela fazuľa
4
PL
červená fazuľa
postup
1.
Rezeň na niekoľko hodín vložíme do marinády zo sójovej omáčky, sherry, korenia a soli. Po vybratí z marinády rezeň osušíme a grilujeme na vyhriatom grile pri najvyššej teplote.
2.
Počas grilovania alebo ešte pred ním zahrejeme v hrnčeku maslo alebo olej, v ktorom doružova opražíme fazule. Dodáme zbytok marinády, v ktorom bolo naložené mäso a všetko spoločne zahrejeme. Túto zmes upravíme ku grilovanému rezňu.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.