Zapečená špargľa
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
špargľa
4
ks
ementál
4
ks
slanina
40
g
maslo
trochu
petržlenová vňať
postup
1.
Očistenú a umytú špargľu zviažeme do zväzkov, krátko povaríme. Do plátkov slaniny a syra zabalíme 3 kusy špargle.
2.
V pekáči rozohrejeme maslo, vložíme naň závitky so špargľou, pokvapkáme zvyšným maslo a krátko zapečieme vo vyhriatej rúre. Šparglu podávame ozdobenú petržlenovou vňaťou.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.