FOTORECEPT: Minitiramisu
80
porcií
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
480
g
piškóty okrúhle
250
ml
silná čierna káva
podľa chuti
rum a mandľová aróma
500
g
syr Ricotta
4
PL
práškový cukor
250
g
smotana na šľahanie
10
PL
vaječný koňak
podľa chuti
kakaový prášok na posypanie
postup
4.
Uvaríme si silnú kávu, pridáme rum (rumovú arómu) a mandľovú arómu.
5.
Na tácku poukladáme piškóty rovnou stranou hore, lyžičkou kladieme krém, prikryjeme druhou piškótou, opačne, a pritlačíme.Všetko pokvapkáme vychladnutou kávovou zmesou, najprv z jednej, potom z druhej strany. Dáme ich na 12 hodín do chladu (v uzavretej nádobe).
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dorisa
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.