Prírodné bravčové rezne s ovocnou ryžou
2
porcie
55
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
bravčové mäso
mleté čierne korenie
30
g
tuk
soľ
1
dl
mäsový vývar
1
PL
hladká múka
Ovocná ryža
1
šálka
ryža
1
KL
masť
2
šálky
voda
20
g
hrozienka
ovocný kompót
soľ
postup
1.
Mäso umyjeme a nakrájame ho na rezne, ktoré naklepeme, okoreníme a osolíme. Rezne prudko opečieme z oboch strán na horúcom rozohriatom tuku. Podlejeme vývarom a necháme dusiť až do mäkka. Šťavu z mäsa zahustíme múkou a odkrytú necháme povariť. Podávame s ovocnou ryžou.
2.
Na msti opražíme ryžu, a potom zalejeme horúcou vodou alebo mäsovým vývarom, pridáme hrozienka, osolíme a udusíme do mäkka. Do udusenej ryže pridáme scedený mandarínkový alebo ananásový kompót.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.