Broskyňový koláč
6
porcií
50
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
vajce
150
g
práškový cukor
1,5
dl
olej
2
balíčky
vanilkový puding
50
g
polohrubá múka
2
KL
kypriaci prášok
plnka
6
dl
smotana na šľahanie
2
balíčky
stužovač šľahačky
1,3
kg
broskyňový kompót
poleva
6
dl
broskyňová šťava z kompótu
3
balíčky
puding bez varenia s vanilkovou príchuťou
postup
Vajcia v celku vyšľaháme spolu s cukrom. Potom pridáme olej, polohrubú múku zmiešanú s kypriacim práškom, vanilkové pudingy a všetko spolu riadne premiešame. Pripravené cesto vylejeme na omastený a múkou vysypaný plech. Vložíme do vyhriatej rúry a pečieme. Upečený korpus necháme vychladnúť. Pokvapkáme ho broskyňovou šťavou a rozložíme naň pokrájané broskyne. Smotany so stužovadlom vyšľaháme do tuha a natrime broskyne. Na koláč nastriekame cez cukrárenské vrecko polevu pripravenú z broskyňovej šťavy, ktorú zmiešame s pudingmi. Hotový koláč odložíme na chladné miesto.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.