Vyprážaný bravčový rezeň
4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
bravčové stehno
štipiek
soľ
100
g
hladká múka
2
ks
vajce
150
g
strúhanka
trochu
olej
1
KL
maslo
postup
1.
Mäso umyjeme, osušíme a naklepeme. Okraje trochu narežeme, aby sa mäso pri pečení nezačalo krútiť. Rezne posypeme soľou, mletým čiernym korením a obalíme v hladkej múke, vajíčkach zmiešaných so soľou a v preosiatej strúhanke.
2.
Na panvici rozpálime väčšie množstvo oleja a opražíme pripravené rezne z oboch strán. Ak nechceme mať rezne moc nasiaknuté tukom, uložíme ich na tanier vyložený papierovými utierkami. Pred podávaním rezne pokvapkáme roztopeným maslom.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.