Huby s vajíčkom
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
čerstvé huby
trochu
olej
1
ks
cibuľa
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
štipiek
rasca
4
PL
pažitka
4
ks
vajce
postup
1.
Huby očistíme a nakrájame na menšie kúsky. Na panvici si rozpálime olej a opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme huby, soľ, mleté čierne korenie, rascu a pri miernej teplote chvíľu dusíme.
2.
Vajcia rozšľaháme so soľou a primiešame ich k hubovej zmesi. Premiešame a necháme ich trochu zhustnúť. Nakoniec ich posypeme nasekanou pažítkou a podávame s opečenými hriankami.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.