FOTORECEPT: Rukolové predjedlo
4
porcie
10
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
bazalková pasta áno, pasta, nie pesto
podľa chuti
chlieb
podľa chuti
extra panenský olivový olej
1
konzerva
drvené paradajky
1
zväzok
rukola
podľa chuti
vegeta
štipiek
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
postup
2.
Celú konzervu drvených paradajok vylejeme na panvicu, okorenime, nechame prebublať 1-2min. Pripravíme si hrianky, hotové za horúca pretrieme olivovým olejom. Hrianky pekne uložíme a dáme na ne drvené paradajky.
4.
Dobrú chuť!:)
Podobné recepty
Od detstva mám blok, keď vidím rascovú polievku s vajíčkom, hovorí šéfkuchár Martin Novák otvorene. Rád má však túto klasiku (rozhovor)
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
sylweliee
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.