Morčacie prsia s mozzarelou
4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
morčacie prsia
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
2
ks
paradajka
8
lístky
šalvia
200
g
mozzarella
1
PL
olivový olej
50
g
strúhanka
15
g
parmezán
1
PL
pažitka
postup
1.
Rúru predhrejeme na 240°C. Morčacie prsia dochutíme soľou, korením a dáme ich do plytkej ohňovzdornej misy. Navrch položíme na kolieska nakrájané paradajky a šalviové lístky. Nato položíme na kolieska nakrájanú mozzarelu a posypeme pažítkou. Potrieme lyžičkou oleja.
2.
V miske zmiešame strúhanku s parmezánom. Zmes dobre povtláčame do mozzarely. Pečieme ich 15 minút, alebo kým navrchu nebude mozzarela pekne chrumkavá.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.