FOTORECEPT: Tatárske chlebíčky
2
porcie
18
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
plátky
chlieb
rastlinný tuk Flora Gold
horčica
100
g
mleté mäso
1
ks
malá cibuľa
soľ
mleté čierne korenie
masť na opekanie
postup
4.
Zomleté mäso zmiešame s cibuľou, mletým čiernym korením a so soľou. Zmes natrieme na chlieb.
5.
Natretou stranou vložíme do horúcej masti a opečieme. Otočíme a trochu opečieme aj chlieb, aby bol chrumkavý.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
eruska25
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.